Čaje
![](http://www.zakuskarnablansko.cz/wp-content/uploads/2018/10/caje_black.jpg)
Čaje černé jsou výrazné, fermentované a silné z plantáží Číny, Indie a Srí Lanky.
![](http://www.zakuskarnablansko.cz/wp-content/uploads/2018/10/caje_zelene.jpg)
Čaje zelené, ba naopak neprocházejí fermentací z důvodu zachování jejich přírodních olejů a antioxidantů. Vyrábějí se převážně v Japonsku, Číně a na Taiwanu.
![](http://www.zakuskarnablansko.cz/wp-content/uploads/2018/10/caje_ovocne.jpg)
Čaje ovocné jsou z listů , květů rostlin a lesních plodů, které vytvářejí delikátní chutě a aroma.
![](http://www.zakuskarnablansko.cz/wp-content/uploads/2018/10/caje_bylinne.jpg)
Čaje bylinné jsou lahodně vyvážené, kombinující nejlepší odrůdy a vlastnosti rostlin.
![](http://www.zakuskarnablansko.cz/wp-content/uploads/2018/10/montelogo.png)